Wij zijn vanaf vandaag weer open. Iedere zaterdagmiddag van 13.00-17.00 uur. De rest van de week op afspraak.

Onze winkel in Drijber is gevestigd in een oude Drentse boerderij in het dorp Drijber. Wij zijn elke zaterdagmiddag van 13.00-17.00 uur geopend. Kom gerust eens kijken bij ons. Los van de zatermiddag kunt u ook op andere momenten langs komen. Maak daarvoor even met ons een afspraak via de mail: info@fenniesvintage.nl 

Een deel van de deelruimte is omgetoverd tot een tijdcapsule waarin je terug kunt gaan naar de jaren 50, 60, 70 en deels 80 van de vorige eeuw. 

Vintage artikelen te kust en te keur in kleur, kleur en nog eens kleur. 

Voorlopig gaan we elke zaterdagmiddag open van 13.00 tot 17.00 uur.

Adres is:

De Brink 9 in Drijber (Drenthe)

Kleine foto impressie van de winkel

 

 

Fennies Vintage: Vintage en Retro van liefhebber voor liefhebber. 

Verkoop van onder andere: Vintage verlichting, servies, klein huisraad, Tomado rekjes, krukjes, lectuurbakken, bijzettafeltjes, formica, huishoudelijke artikelen, glaswerk, emaille, brocante, curiosa en nog veel meer uit de jaren 50, 60 (Mid-century)Maar ook de uit de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw. Kortom, teveel om op te noemen. Kom een kijkje nemen en geniet van vervlogen tijden.

Je kunt rechtstreeks bestellen en betalen in mijn webwinkel. Kijk bij mijn productrubrieken voor alle artikelen. Kies uit ophalen of verzenden en ik maak het voor je in orde. Voor bestellingen van buiten Nederland kies voor de betaalwijze: vooraf overmaken.  Geef dan via de mail door waar de bestelling naartoe verzonden moet worden, zodat de verzendprijs afgesproken kan worden.

 

Betaling kan dan op bankrekeningnummer: NL68 RABO 0126 0766 18 ten name van Fennies Vintage.

BIC: RABONL2U.

Je kunt altijd voordat je besluit tot aankoop over te gaan de artikelen komen bekijken.  

Ik probeer zoveel mogelijk betaalbare vintage items in mijn (web)winkel te plaatsen.

Veel winkelplezier en hopelijk weet je mijn webwinkel en fysieke winkel  te waarderen.

 

Gratis verzending binnen Nederland bij bestellingen van 75 euro of meer. Dit geldt niet voor verlichting (vanaf 25 euro) en klein huisraad. Verzendkosten worden eerst in rekening gebracht en betaald. Daarna door mij weer retour gestort op uw rekening.

Herroepingsrecht van de overeenkomst is van toepassing. Kijk op tabblad informatie bij algemene voorwaarden.

Kijk voor meer informatie eens op: Informatie (Kwaliteit, algemene voorwaarden, verzending, stapelen van artikelen enz.)

 

 

© 2016 - 2021 Fennies Vintage | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel